Ohjelma

Luvassa on kaksi päivää lauta-, kortti-, rooli- ja figuuripelejä sekä niitä käsittelevää puheohjelmaa. Sijaintina toimii tilava Tammerkosken koulutalo, jonka luokkahuoneet tarjoavat luontaiset jaottelut erilaisille peleille.

Ohjelmaan voit tutustua kategorioittain tämän sivun kautta tai tutustua  Kompassissa ohjelmakarttaan:

Ohjelmakartta

Ennakkoilmoittautuminen pöytäroolipeleihin ja larppeihin tapahtuu infon läheisyydessä ilmoittautumispisteellä. Ilmoittautuminen sunnuntain ohjelmiin alkaa lauantai-iltana kello 20. Turnauksiin suositellaan ennakkoilmoittautumista, mutta niihin voi osallistua myös suoraan turnauksen järjestäjille turnauksen alkaessa. Puheohjelmaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

 

Vapaata pelaamista

Suomen Lautapeliseura tuo tapahtumaan mittavan kirjastonsa, josta voit lainata suosikkisi tai uudet tuttavuudet pelattavaksi tapahtumassa. Viikonlopun aikana järjestetään myös ohjattua pelaamista sekä demopelejä valituista peleistä.

Lautapelit >>>

 

 

Roolipelejä

Kokeile aloittelijoille suunnattua pelidemoa Pathfinder Societyn ystävällisten pelinjohtajien seurassa! Jos taas olet kokenut konkari, voit vaikka itse tarjotutua vetämään tapahtumassa pelejä (ks. Ohjelmahaku). Liveroolipeleille pystymme tarjoamaan sisätiloja ja huoneita käytettäväksi pieniin, mutta tunnelmallisiin peleihin. Koulultamme löytyy myös maanalaisia luokkahuoneita, joihin laskeutuminen antaa kunnon dunskumeininkiä.

Selaa roolipelejä >>>

 

 

Puheohjelmaa

Tule kuuntelemaan kunniavieraidemme paneelia sekä monia luentoja, jotka pyörivät pelaamisen ympärillä. Ohjelmastamme löydät sopivaa sisältöä niin vasta-alkajille kuin pidempään harrastaneille.

Puheohjelmien kuvaukset >>>

 

 

Turnauksia

Tule pelaamaan palkinnoista korttipeleissä Magic the Gathering-, Android Netrunner-, Warhammer 40k Conquest- tai A Game of Thrones LCG-turnauksiin! Ei hätää, myös figuturnauksia on luvassa.

Jatka turnaussivulle >>>