Tapahtuma

Aika: La 28.11. klo 12 - Su 29.11. klo 18

Pääsymaksu: Viikonloppurannekkeen hinta on 10 €

Saatavilla verkkokaupastamme tai tapahtuman pääovelta.

 

Sijainti ja saapuminen: 

Tammerkosken koulutalo, Juhannuskylän koulu Rautatienkatu 3-5, Tampere

Tapahtumapaikka sijaitsee Tampereen keskustassa ja on siten kävelymatkan päässä rautatie- ja linja-autoasemilta. Omalla autolla saapuville tapahtumapaikalla ei valitettavasti ole parkkipaikkoja. 

 

Majoitus: 

Tapahtuma on auki lauantain ja sunnuntain välisen yön yli, mutta itse tapahtumapaikalla ei ole sallittua nukkua, muuten kuin siihen erikseen osoitetuissa majoitustiloissa. Majoituslipun voit ostaa lippukaupan kautta, hinta on 6 euroa/paikka. Majoituspaikan Traconin verkkokaupasta hankkineiden on syytä huomata, että mukaan täytyy ottaa makuupussi ja mahdollisesti tyyny. Majoitustiloissa on tapahtuman puolesta retkipatjat, mutta halutessasi voit tuoda oman mukanasi. Tapahtumapaikalla on mahdollisuus käyttää suihkutiloja läpi tapahtuman. Otathan oman pyyhkeen mukaan!

 

Järjestäjät: 

Tracon Hitpointin järjestää Tracon ry:n nimittämä järjestelytoimikunta eli conitea, jonka muodostavat pääjärjestäjät ja noin 20 muuta vapaaehtoista. Järjestelytoimikunnan lisäksi Tracon Hitpointissa on talkootyöläisiä mm. järjestyksenvalvojina, lipunmyynnissä, narikassa ja infotiskillä sekä kymmeniä luennoitsijoita ja muita ohjelmanjärjestäjiä. Kaiken kaikkiaan Hitpointin tekemiseen osallistuu noin 100 henkilöä. Kaikki järjestely tehdään vapaaehtoistyönä.

 

Ikärajat ja -suositukset: 

Tapahtuma on ikärajaton. Joissain yksittäisissä ohjelmanumeroissa voi olla ikärajoja tai -suosituksia, joista ilmoitetaan ohjelmakartassa, ohjelmalehdessä ja paikan päällä salin ohjelmataulukossa. Huomaathan, että mahdollisiin K18-ohjelmanumeroihiin osallistuvien on pyydettäessä todistettava ikänsä ajokortilla, passilla tai Poliisin myöntämällä henkilökortilla.

 

Henkilötietojen käsittely: 

Ennakkolipunmyynnissä verkkokaupassa kerättyjä henkilötietoja kerätään, säilytetään ja käytetään henkilötietolain mukaisesti. Verkkokaupan avauduttua on mahdollista tutustua sen rekisteriselosteeseen. Vastaavasti vapaaehtoistyövoiman ilmoittautumisjärjestelmän tietoja käytetään vain tapahtuman työvuorojen koordinointiin ja siitäkin löytyy oma rekisteriselosteensa.

Kävijän ei tarvitse luovuttaa mitään henkilötietoja tapahtumassa vieraillessaan. Tietoja voidaan kysyä kilpailuihin osallistuvilta, jolloin tietoja käytetään tarvittaessa yhteydenottoon järjestäjien toimesta. Minkään ohjelmanumeron yhteydessä kerättyjä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, paitsi pyydettäessä asianomaiset luvat omaaville viranomaisille. Tapahtumassa suoritetaan myös kyselyjä, joihin osallistuva voi halutessaan ilmoittaa henkilötietoja esimerkiksi arvontaa varten.

 

Yhteystiedot: 

Tracon Hitpointin pääjärjestäjinä toimivat Mikael Hiirikoski ja Esa Ryömä. Ennen tapahtumaa tavoitatte järjestäjämme sähköpostiosoitteesta hitpoint@tracon.fi

Tapahtuman aikana emme suosittele ottamaan yhteyttä sähköpostitse. Järjestäjiin saat helpoiten yhteyden soittamalla, puh. 044 781 5500.