Järjestyssäännöt

Yleistä

Tapahtumassa järjestystä valvovat koulutetut järjestyksenvalvojat, jotka tunnistaa keltaisesta järjestyksenvalvojan tunnuksin varustetusta huomioliivistä.

Järjestyssäännöt voi tiivistää seuraaviin neljään kohtaan:

  1. Käytä järkeäsi.
  2. Ota muut huomioon.
  3. Noudata järjestyksenvalvojien ja muiden järjestäjien antamia ohjeita.
  4. Tapahtumapaikalla noudatetaan Suomen lakia.

Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa sääntöjä rikkova paikalta.

 

Päihteet

Päihteiden käyttö, niiden hallussapito ja päihtyneenä esiintyminen tapahtumapaikalla on kielletty.

 

Kaupallinen toiminta ja edustaminen

Tapahtumassa on varattu sekä kaupallisille että epäkaupallisille toimijoille mahdollisuus esillä oloon, mutta edellytys tälle on että asiasta on sovittu etukäteen tapahtuman järjestäjien kanssa

Kaikenlainen kaupallinen toiminta tapahtuma-alueella on kielletty ilman järjestäjien ennakkolupaa ja osoittamaa paikkaa.

Tapahtumapaikan seiniin ja muihin pintoihin ei saa kiinnittää mitään julisteita tai lappuja ilman erillistä lupaa. Kysy infosta ilmoitustaulujen käytöstä.

 

Pukeutuminen, propit ja aseet

Asu on vapaa, mutta pakollinen. Tapahtumassa on luvallista, mutta ei pakollista, esiintyä naamiaistyylisessä tapahtuman luonteen mukaisessa rooliasussa. Alla olevat rajoitukset pätevät kaikkiin asuihin.

Tyypillisin tavattava asu tapahtumassa lienee kuitenkin perinteinen t-paita ja farkut -yhdistelmä.

 

Kiusaaminen ja häirintä

Muistathan, että tapahtumaan osallistuu eri-ikäisiä ja eri taustoista tulevia harrastajia, joiden kokemuspohja on hyvin erilainen. Käyttäydy kaikkia kohtaan kunnioittavasti. Häirintä ei kuulu tapahtumaamme. Häirinnäksi lasketaan mm. loukkaava nimittely, varjostaminen, uhkaava käyttäytyminen ja ei-toivottu fyysinen kontakti. Jos toimintasi koetaan häirinnäksi tai sinua huomautetaan siitä, lopeta välittömästi tai etsi muuta seuraa.

Mikäli koet häirintää tai näet tapahtuma-alueellamme jotain, joka sinusta on häirintää, ota yhteys järjestyksenvalvojaan tai infoon, joka saa aina yhteyden järjestyksenvalvojiin. Infoon voi myös soittaa, puh. 044 781 5500.